Zaterdag 25 maart a.s. wordt er weer een Warm Welkom markt voor de nieuwe inwoners van het dorp georganiseerd. Daarbij is uiteraard ook iedereen welkom die de nieuwe dorpsgenoten graag beter wil leren kennen.
’s Middags wordt er van 16.00 tot 17.30 uur in sportzaal De Strohalm een informatiemarkt gehouden. Op de markt, die opgeluisterd wordt met optredens van de Gasselter Blaoskapel, zullen diverse organisaties/verenigingen uit het dorp zich nader presenteren.
Na de informatiemarkt wordt er ’s avonds een aantrekkelijk avondprogramma in MFC De Spil georganiseerd.

Om 18.00 uur wordt begonnen met een gezamenlijke broodmaaltijd, waarna om in de juiste stemming te komen, verder gegaan wordt met een quiz, waarmee de reeds aanwezige kennis van het dorp Gasselternijveen getest wordt.
Daarna vindt de presentatie van “Gasselternijveen in woord en beeld” plaats. Aan de hand van allerlei oude en nieuwe foto’s wordt een hele reeks kenmerkende plekken van het dorp even goed bekeken en besproken.
Voor de afronding van het programma zorgt de plaatselijke troubadour Andries Middelbos, die heeft laten weten weer een speciaal lied voor de nieuwkomers te zullen maken.
Na afloop kan er onder het genot van een hapje en drankje ook nog even nagepraat worden.

I.v.m. de catering is opgave gewenst en dat kan via de mail of telefoon bij het Dorpsloket
info@dorpscoopdebrug.nl / 06-28359841

Graag tot ziens op de markt!