Mijn naam is Theo Dieterman en ben Wijkagent in de gemeente Aa en Hunze. Ik ben als wijkagent verantwoordelijk voor de oude gemeenten Gieten en Gasselte. Hieronder vallen Gieten, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gasselterboerveenschemond, Gieterveen, Nieuwediep.

Als wijkagent ben ik vooral bezig met de wat meer structurele problemen. Daarbij werk ik samen met andere partijen zoals bijvoorbeeld de gemeente, woningbouwvereniging en de stichting Welzijn. Ik probeer het voor de bewoners van mijn gebied zo leefbaar en veilig mogelijk te maken.  Behalve wijkdiensten draai ik mee in de 24 uurs noodhulpdienst binnen de hele gemeente Aa en Hunze en Tynaarlo.

Mensen kunnen met alle vragen bij mij terecht, waarvan jij/u denkt dat ze voor de politie zijn. Is het voor iemand anders dan verwijs ik je wel door.

Ik ben bereikbaar via 0900-8844. Maar mensen mogen hun problemen ook via de mail aan mij kwijt. Mijn mailadres is theo.dieterman@drenthe.politie.nl

Wat wil je verder nog over jezelf of je baan aan burgers vertellen?
Wil jij betrokken worden/blijven bij je eigen wijk dan kun je daar zelf ook je steentje aan bij dragen. Meld je aan bij www.burgernet.nl Als je iets verdachts ziet, noteer het en geef het door. We moeten het met zijn allen doen.