Einde van het seizoen, dus tijd om op een leuke, gezellige manier afscheid te nemen om ons op te maken voor ons jubileum in september.

We begonnen met een Mixtoernooi waarvoor iedereen vanaf 14 jaar zich kon opgeven. Er werd fanatiek gespeeld, maar ook veel lol gemaakt. Uiteindelijk was team Geel de winnaar.

Vervolgens om 5 uur het officiële gedeelte met een terugblik op het afgelopen seizoen, afscheid nemen en spelers van het jaar.

Meerdere mensen zijn in het zonnetje gezet om wat ze voor de vereniging doen of omdat ze afscheid nemen. Met name onze wasvrouw, Marjan van der Duin, vindt het na 40 jaar genoeg geweest en stopt met haar werk. Henk Hempen is bedankt omdat hij al vele jaren het programmaboekje verzorgd bij wedstrijden van het 1e elftal. Maar Henk is zeker nog niet van plan om te stoppen.

Verder werd er afscheid genomen van diverse leiders, trainers en spelers. Allemaal werden ze bedankt voor hun inzet.

Tot slot van het officiële gedeelte de bekendmaking van de spelers van het jaar.

1e: Wessel Koomans

2e: Gijs Rorije

3e: Leroy Hebels

4e: Mark Salomons

Dames 7-tal: Noa van den Berg

35+: Gydo Buurman 

45+: Gertjan Sloots

Tot slot was het tijd voor de barbecue. Harrie en Aaltje hadden hun schort voorgedaan en zijn begonnen met bakken totdat iedereen verzadigd was. Na het eten is er nog even doorgefeest, totdat het barpersoneel om kwart over 10 de tap heeft gesloten. Valt nog te vermelden dat het bier was aangeboden door de supportersgroep, waarvoor dank.

Al met al een geslaagde middag/avond.