Twintig dorpsgenoten hebben woensdag 2 november a.s. gehoor gegeven aan de uitnodiging “Samen lekker eten !” van dorpscoöperatie de Brug in Gasselternijveen. Op het menu stonden tomatensoep, stamppot andijvie of bami en een lekker toetje.

Het initiatief “Samen lekker eten !” betreft een gezamenlijke actie van dorpscoöperatie de Brug, de Prot. Gemeente GNV, de Voedselbank en de St. Maaltijdvoorziening.

Het is de bedoeling om gedurende de wintermaanden (november, december, januari en februari) de inwoners wekelijks een warme maaltijd tegen een kleine vergoeding aan te bieden. Hoewel de actie ontstaan is van uit de gedachte bestaat dat menig inwoner wel eens ‘krap bij kas’ zou kunnen komen te zitten, wordt het daarnaast door velen ook beschouwd als een leuke gelegenheid om eens samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De deelnemers kunnen genieten van een eenvoudige, maar gezonde maaltijd en de kosten zijn gering. De maaltijden worden beurtelings bereid door St. Maaltijdvoorziening en een groep gemotiveerde (kook)vrijwilligers en vinden plaats in MFC de Spil.

Opgave is mogelijk door te bellen en/of te mailen naar het ‘Dorpsloket’.

info@dorpscoopdebrug.nl / 06-28359841