Hallo allemaal, even geleden kreeg ik de vraag of ik het leuk vond mezelf aan u voor te stellen. Natuurlijk zei ik direct ja.

Ik zal bij het begin beginnen. Mijn naam is Roos Kop. Ik ben 36 jaar jong en ben woonachtig in het mooie AA en Hunze. Mijn gezin en ik (man en 2 kinderen) zijn 2,5 jaar geleden komen wonen in Gasselte. Hiervoor woonden wij in Sliedrecht, een kleine 280 km verderop. Mijn wortels komen hier wel weg, want mijn oma deed, toen zij jong was, destijds het zelfde maar dan naar het westen van Nederland. 

In Dordrecht ben ik 14 jaar werkzaam geweest op kantoor in de rvs branche en gaf ik daarnaast met veel plezier zo’n 16 jaar les bij een dansschool.

Op dit moment ben ik docent bij MVBO (Meer Bewegen Voor Ouderen). Ik geef les op maandag ochtend van 9.00 tot 10.00 uur aan 26 enthousiaste mannen en vrouwen. Dit doe ik al weer een aantal weken met veel plezier.

In Drenthe ben ik naast MVBO ook nog actief bij 3 andere verenigingen. Olympia Gasselternijveen, Vomos Gasselte en SGO Grolloo. Hier geef ik diverse gym en danslessen van jong tot oud.

Mijn passie voor lesgeven begon al toen ik een heel jong meisje was. Inmiddels iets ouder, een aantal opleidingen en heel wat jaren praktijkervaring verder, mag ik er nu voor zorgen dat heel Gasselternijveen weer gaat bewegen. 

Komt u ook eens kijken? 

Wees welkom op maandag ochtend!

Sportieve groet, Roos Kop