Sinds 2017 werk ik met veel plezier als directeur op Dalton Kindcentrum ‘t Kompas.  Ik ben onder de indruk van de onderlinge samenwerking in het dorp Gasselternijveen. Dat leren we ook onze kinderen op school; oog en aandacht hebben voor elkaar. 

Met mijn vrouw Heleen woon ik in Assen. We hebben samen 5 kinderen en 9 kleinkinderen. Naast muziek maken en wandelen, klus en kook ik ook graag.

Op mijn fietstochten naar school (alleen met mooi weer :-)) geniet ik van de prachtige omgeving van Gasselternijveen. 

Ukelele spelen met kinderen doe ik graag,  omdat iedereen dat al snel op zijn eigen manier kan. Ik vind muzieklessen op school belangrijk. Fijn dat we ook muzikale ouders hebben die zo nu en dan hun steentje bijdragen.

Sowieso hebben we veel hulp van ouders in de school. Ik ga er overigens van uit dat we na Corona die samenwerking met iedereen weer zo snel mogelijk als vanouds oppakken, dat is leuk voor de kinderen en dat wordt ook zeer gewaardeerd door ons team.