Het afgelopen jaar was het 15e jaar dat het Dorpsportaal actief is in Gasselternijveen. Het bestuur kijkt tevreden op de afgelopen jaren terug.  

Gasselternijveen-Online.nl leeft echt in het dorp. Steeds gemakkelijker weten de verschillende verenigingen en organisaties onze website te vinden voor het plaatsen van een berichtje. Dat is belangrijk, want zo houden wij de site actueel. De website blijkt steeds vaker een perfect medium om de inwoners van Gasselternijveen te informeren over hetgeen er gebeurt in het dorp. Dat u dat waardeert, blijkt uit het nog steeds groeiende aantal bezoekers.

Het aantal bezoekers is de afgelopen jaren namelijk enorm gegroeid. Het afgelopen jaar waren er bijvoorbeeld meer dan 16.000 bezoeken aan onze adverteerders. In tien jaar tijd betekent dat een ruime verdubbeling!

Vertrouwen

Het komende jaar zien wij met vertrouwen tegemoet. Op de site gaat u in het voorjaar nieuwe rubrieken ontdekken. Natuurlijk stellen we weer een aantal Nieveners aan u voor en blijven we actief met succesvolle activiteiten als de Paas- en de Kerstpuzzel.

Voor informatie over de website of om een bericht te plaatsen kunt u contact opnemen met de redactie: redactie@gasselternijveen-online.nl

De redactie wenst u fijne feestdagen en een heel goed 2024!