Ik ben Monique Scholte-Aalbes en mij is gevraagd een stukje te schrijven voor het dorpsportaal in Gasselternijveen over wie ik ben en wat ik doe!

Ik ben al heel wat jaren werkzaam in Gasselternijveen als pedagogisch medewerker voor skidkinderopvang op het kinderdagverblijf “de BerenBoot”. We zijn toentertijd (2000) gestart in een normaal woonhuis aan de Koeriersterweg, met een klein groepje kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Hier hebben we heel wat jaren kinderen opgevangen met veel plezier. Daarna zijn we verhuisd naar het voormalige fysiotherapiegebouw aan de Burgemeester Gaardlandtlaan.

BSO de Kajuit, opgestart in het voormalig dorpshuis ’t Roem, werd toen ook in hetzelfde pand onder gebracht. De BSO was ondertussen flink gegroeid in een paar jaar tijd met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

Vanaf mei 2014 hebben we onze intrek genomen in het spiksplinternieuwe MFC De SPIL! Samen met de BSO en de nieuwe peuterspeelgroep, zijn we erg blij met onze nieuwe locatie en hopen hier nog jaren met veel plezier kinderen te mogen opvangen!

Naast mijn baan als pedagogisch medewerker, ben ik getrouwd en moeder van twee zoons van bijna 12 en 13 jaar oud en hebben een pleegzoon van 17 jaar. Samen wonen we in Musselkanaal en kom ik regelmatig op de fiets naar Gasselternijveen. In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport en vind het werken in onze tuin ook een heerlijke bezigheid!

Vast en zeker …tot ziens.