Aan alle inwoners (jong en oud) van Gasselternijveen.

Hebben jullie ook zin in een beetje levendigheid in je buurt/straat en hebben jullie allerlei spullen die je nooit gebruikt en die je wel te koop wilt aanbieden ?

Als dat het geval is, dan kunnen jullie op zaterdag 18 juni a.s. van 10.00 uur tot 15.00 uur deelnemen aan de “Meuk is leuk” route in Gasselternijveen. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar zaterdag 25 juni a.s. Kijk bij twijfel vanaf 9 juni op het dorpsportaal of de route door gaat.

Wat is een “Meuk is leuk” route?

Dat is een soort markt waarbij alle inwoners hun tweedehands spullen vanuit hun tuin, huis of garage mogen verkopen. Iedereen kan/mag zich aanmelden als verkoper. Hoe meer mensen er meedoen als verkoper, hoe groter de route door de buurt wordt. Iedereen kan op deze manier even buurten bij de buren, snuffelen naar leuke spulletjes, maar ook de buren en de buurt beter leren kennen.

De deelnemers zijn herkenbaar aan rood-wit-blauwe ballonnen, die na inschrijving bij de dorpscoöperatie organisatie (in MFC de Spil) opgehaald kunnen worden. Bezoekers kunnen op het Dorpsportaal een overzicht van alle deelnemende adressen zien en aan de hand daarvan hun route door het dorp bepalen.

Een papieren versie van het overzicht kan ook bij het Dorpsloket in MFC de Spil opgehaald worden.

De dorpscoöperatie stelt drie leuke prijzen in het vooruitzicht voor de deelnemers die hun ‘meuk’ op de leukste manier weten aan te bieden.

Jullie kunnen je tot zaterdag 11 juni a.s. via het Dorpsloket voor de meukroute opgeven.  info@dorpscoopdebrug.nl  / 06-28359841

Opgave is ook mogelijk door de antwoordstrook van de flyer die in de brievenbus komt in de groene brievenbus in de hal van de Spil in te leveren.