Beste inwoner,

Op zaterdag 15 juli a.s. van 10.00 uur tot 14.00 uur organiseert dorpscoöperatie de Brug weer een  “Meuk is leuk” markt in Gasselternijveen.

Het is een soort markt waarbij alle inwoners hun tweedehands spullen vanuit hun tuin, huis of garage mogen verkopen. Iedereen kan/mag zich aanmelden als verkoper.

Hoe meer mensen er meedoen als verkoper, hoe groter de route door de buurt wordt. Iedereen kan op deze manier even buurten bij de buren, snuffelen naar leuke spulletjes, maar ook de buren en de buurt beter leren kennen.

Op het Dorpsportaal van Gasselternijveen (www.gasselternijveen-online.nl) is t.z.t. een overzicht van alle deelnemende adressen te vinden en aan de hand daarvan kan de route door het dorp bepaald worden. Er zijn ook papieren versies van het overzicht beschikbaar, deze zijn af te halen bij het Dorpsloket.

Omdat de vorige keer een aantal deelnemers uit de straten/buurten aan de rand van het dorp niet of nauwelijks bezoek kregen/klandizie hadden, bieden we u de mogelijkheid om uw waren uit te stallen op het sportveldje achter de sportzaal.

Opgave is mogelijk tot zaterdag 8 juli a.s. via het Dorpsloket: info@dorpscoopdebrug.nl  / 06-28359841