Mijn naam is Melinda Vaatstra en werk als verpleegkundige bij Buurtzorg in Gasselternijveen.

Voorheen heb ik gewerkt als verpleegkundige in het Scheperziekenhuis in Emmen en in revalidatie centrum Beatrixoord in Haren.

Mijn werk bij Buurtzorg bestaat o.a uit het ondersteunen van cliënten in hun zelfzorg, in de thuissituatie en indien mogelijk stimuleren tot zelfstandigheid.

Verder doe ik net als mijn collega’s de intake bij een cliënt thuis, vraagt de indicatie aan, doe de persoonlijke verzorging, de wondverzorging, hulp met aantrekken/uitrekken van de kousen, toedienen van medicatie, enz.

Nu ons kantoor zich in MFC “de SPIL“ bevindt, merk ik dat we meer contact hebben met de mensen uit het dorp, dit vind ik erg prettig. Verder vind ik het werken bij de mensen thuis erg prettig , ik vind het persoonlijk contact met de mensen erg leuk, je bouwt op deze manier meer een band op. Dit komt ook omdat we werken met een klein team waardoor je vaak bij dezelfde cliënten komt.

Ons team bestaat uit 8 vaste medewerkers en 3 invalkrachten en ons kantoor bevindt zich in MFC “de Spil” aan de Ceresstraat.

Buurtzorg Gasselternijveen is te bereiken via: tel: 06-20583966 of via email: gasselternijveen@buurtzorgnederland.com.