Na een werkelijk zeer geslaagd zwemseizoen, zowel door een schitterende zomer als door een geweldig gezellige groep baantjeszwemmers, sloten we het seizoen vrijdag 13 september af met een ontbijtzwemochtend.

Om 9 uur namen we een laatste duik in het water en werd er tot dik half 10 gezwommen (en gekletst). Na het douchen stond er voor ons een uitgebreid ontbijt klaar in de Pyramide.

Na het overhandigen van een presentje aan het badpersoneel voor hun goede zorgen tijdens onze zwemochtenden werd er volop van het ontbijt genoten. Het laatste wat nog moest gebeuren voordat we huiswaarts keerden was het maken van een groepsfoto, wat sinds 2011 ieder jaar werd gedaan. Jammer genoeg zijn de groepsfoto’s niet gelukt. Natuurlijk baalde ik enorm toen ik de foto’s op de computer bekeek en het ontbreken van de groepsfoto ontdekte. Vrijdag de 13e hè…….. Ja, natuurlijk had ik moeten controleren of de groepsfoto’s waren gelukt, maar dat had ik nog nooit gedaan dus dacht dat dat ook nu niet nodig was. Afijn, volgend jaar zal ik daar zeker wel om denken!!!

Anneke Kunst