Mijn naam is Kevin Steenhuis, 25 jaar oud en in 2018 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool als Sociaal werker. In februari verhuis ik samen met mijn partner en ons hondje ‘dino’ naar Smilde en vanaf 6 januari ben ik werkzaam als Jongerenwerker bij Impuls, ik zal actief zijn in de dorpen: Gasselternijveen, Grolloo, Eext, Gieten en Eexterveenschekanaal. 

Ik ben benaderbaar voor vragen over ontmoeting en vrijetijdsbesteding. Daarbij kijk ik naar wat jongeren zelf kunnen betekenen, welke plek zij innemen in de maatschappij en sta ik graag samen met jongeren stil bij wat al gelukt is.  Daarnaast kunnen jongeren ook bij mij terecht met hun hulpvragen en denk ik in overleg met jongeren mee wat daarin eventueel nodig is.

Ik sta voor verbinding, daarmee ontstaat in mijn ogen draagvlak voor ‘buurkracht’ en de mogelijkheid voor het doorbreken van taboes. Het mag af en toe botsen, mensen begrijpen elkaar wel eens verkeerd. Als het leidt tot wederzijdse acceptatie en dialoog ben ik tevreden.

Mijn streven: Laten we wat meer naar elkaar omkijken in een tijd waar beeldschermen de overhand lijken te nemen. Wellicht tot snel!

Warme groet,

Kevin Steenhuis