Beste lezers,
Graag wil ik mijzelf als nieuwe directeur van obs J. Emmens kort aan u voorstellen.

Mijn naam is Jos de Vrieze, ben 34 jaar en woon samen met mijn vrouw en zoon van bijna 8 maanden oud in Stadskanaal.

Inmiddels ben ik 9 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik ben begonnen als invalleerkracht op diverse basisscholen. Vervolgens ben ik voor Renn4 Sensor gaan werken. Hier deed ik de ambulante begeleiding van een aantal leerlingen in het Praktijkonderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal basisonderwijs.

Toen de ambulante begeleiding bij Renn4 ophield te bestaan, ben ik weer als leerkracht in het basisonderwijs gaan werken, waarvan de laatste jaren op een school in Ter Apelkanaal. Naast mijn werk als bovenbouwleerkracht, werkte ik ook als rekencoördinator en als bovenschoolse ict’er.

Naast het lesgeven geef ik al een jaar of 15 voetbaltraining. In het begin bij de jeugd en de laatste 10 jaar aan eerste elftallen. Momenteel ben ik trainer van het eerste elftal van vv Wildervank.

Vorige schooljaar ben ik begonnen aan de opleiding tot schoolleider. Met veel plezier volg ik de opleiding. Ik ben erg blij dat Stichting PrimAH mij de kans geeft om op deze mooie school te starten als schoolleider. Ik kijk er naar uit om de school, de kinderen, ouders, het team en de vele vrijwilligers uit het dorp te leren kennen en samen verder te bouwen aan deze prachtige school!

Met vriendelijke groet, Jos de Vrieze Directeur obs J. Emmens