Ben je op zoek naar een geweldige manier voor kinderen van groep 5, 6 en 7 om samen te komen, plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken? Zoek niet verder, want onze jeugdsoos is de perfecte plek!

De jeugdsoos trekt gemiddeld zo’n 25 kinderen van beide basisscholen in ons dorp en biedt een veilige en leuke omgeving voor hen om samen tijd door te brengen. Onze activiteiten zijn gevarieerd en omvatten knutselen, spelletjes, karaoke, bingo, disco en nog veel meer. We geloven in een mix van educatieve en recreatieve activiteiten om onze kinderen te inspireren en te vermaken.

Wanneer en Waar?

De jeugdsoos vindt plaats op elke derde vrijdag van de maand, van 18.30 tot 20.00 uur. Het is een geweldige manier voor kinderen om hun weekend in te luiden met plezier en vriendschap. De locatie van de jeugdsoos is in de kantine van de sporthal De Strohalm en we verwelkomen graag alle kinderen van groep 5, 6 en 7 van beide basisscholen.

Word Een Vrijwilliger!

Om de jeugdsoos nieuw leven in te blazen en weer succesvol te laten draaien, zijn we dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Momenteel staat de jeugdsoos stil, en we geloven dat vrijwilligers de sleutel zijn om deze waardevolle voorziening weer op gang te brengen. Als je het leuk vindt om met kinderen te werken en wilt helpen bij het organiseren van leuke activiteiten, is dit jouw kans om een verschil te maken in het leven van de dorpskinderen. We verwelkomen vrijwilligers van alle leeftijden, en je krijgt de kans om je passie en vaardigheden te delen en een positieve impact te hebben op de jeugd in onze gemeenschap. Als je geïnteresseerd bent om als vrijwilliger bij te dragen, neem dan contact op met Jesse Koops van jongerenwerk Impuls. (06 10 03 96 38)

Wij hopen op een fijne samenwerking om onze jeugd een geweldige tijd te bezorgen en herinneringen voor het leven te creëren.

Met vriendelijke groet,

Jesse Koops

Buurtmaatschappelijkwerker / jongerenwerker  i.o.

j.koops@impulsaaenhunze.nl ● 06 10 03 96 38

www.impulsaaenhunze.nl (0592) 245 924

Brink 10 ● 9461 AS Gieten ● Postbus 50 ● 9460 AB Gieten