Graag wil ik mij even voorstellen.

Mijn naam is Jettchen Medema en ik ben logopedist van mijn eigen praktijk Spreekcomfort. Communicatie is belangrijk in deze maatschappij.

Spreekcomfort is een kleinschalige logopediepraktijk waar ik alle logopedische problemen behandel zoals stotteren, ademhaling, taal, uitspraak, slikproblemen en stem voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Daarnaast geef ik ook informatie en workshops over baby- en kindergebaren. Kleine kinderen willen graag van alles aan jou vertellen. Praten lukt nog niet, hoe kunnen ze er dan voor zorgen dat je hen begrijpt? Door middel van gebarentaal.

De motoriek van de handjes is al op hele jonge leeftijd (vanaf 8 maanden) ontwikkelt, terwijl de fijne motoriek, waar het praten onder valt, pas veel later komt. Door je gesproken taal te ondersteunen met gebaren geef je je kind als baby al de mogelijkheid om met jou te communiceren. Handig, én leuk!

U kunt de praktijk bereiken via het algemene telefoonnummer 06-15288550 of email info@spreekcomfort.nl  of via de website www.spreekcomfort.nl