Ik ben Jannetta Gorter-Te Velde en ben geboren op 19-09-1969 te Assen. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen van 19 en 20 en woon in Stadskanaal. Ik werk sinds vierenhalf jaar bij de buurtzorg, eerst in Musselkanaal, de monden en Ter Apel en sinds 2 jaar buurtzorg Gasselternijveen e.o.

Toen ik getrouwd ben, ben ik mijn carrière begonnen bij het Groene kruis, als ziekenverzorgster in de wijk, ik heb veel geluk gehad dat ik de mogelijkheden kreeg om te werken en te leren, zodoende heb ik mijn diploma gekregen als verpleegkundige in de wijk bij het Alfa college in Groningen. Later kreeg ik de mogelijkheid door de studeren aan de Saxion hoge school in Deventer en werd ik wijkverpleegkundige. Toen had ik de mogelijkheid een team te starten zo is het allemaal begonnen.

Onze werkzaamheden bestaan uit verplegen en verzorgen van de mensen thuis, maar ook begeleiding tijdens ziekteproces, voorlichting advies en instructie, maar ook zeker tijd voor een kopje koffie en een praatje, ook onderhouden wij contact met huisarts en/of specialist, wij regelen de indicaties en evt. hulpmiddelen.

Doordat wij zelfsturend zijn, en ons eigen winkeltje hebben zeg maar, zijn we erg betrokken met onze organisatie en ons team, we kennen de mensen en de mensen kennen ons, we zijn 24 uur per dag te bereiken, en hopen zo dat we de ouderwetse wijkverpleegkundige terug kunnen krijgen in de dorpen maar dan in een nieuw jasje.

Mijn hobby’s zijn Buurtzorg (haha, buurtzorg is meer als je werk alleen), verdere hobby’s: mijn gezin en vrienden, uitgaan, vakantie vieren,lekker in de zon.

Wat wil ik nog kwijt: ik hoop nog lang met veel enthousiasme, plezier en gezondheid mijn beroep te mogen uitoefenen in dit werkgebied. Wees welkom en kom gerust langs als de deur open is. (Tel. 0620583966)