Mijn naam is Janka van Santen, ik ben getrouwd en met twee dochters wonen wij in Nieuw Weerdinge.

Ik ben zo’n 14jaar werkzaam bij skidkinderopvang De BerenBoot voor kinderen van 0 tot 4jaar hier in Gasselternijveen. Eerste half jaar voor stage, na het halen van mijn diploma mocht ik blijven als pedagogisch medewerker wat ik nog steeds met heel veel liefde doe.

In de loop van de jaren is er het een en ander veranderd. We zijn doorgegroeid van een tussenwoning naar een mooi groepsruimte in het MFC de Spil, sinds januari 2014 komen ook de peuters van ’t Drempeltje bij ons spelen en zijn we kdv en psg de BerenBoot geworden. Wat bijna niet veranderd is in de loop van de jaren is ons team van pedagogisch medewerkers, wat ik een grote meerwaarde vind! Ik hoop dan ook nog vele jaren met veel plezier hier te werken.

Kijk gerust eens op www.skidkinderopvang.nl of volg ons op Facebook, waar u kunt zien wat wij zoal doen op een dagje BerenBoot.