Hallo leden van De Brug,

Zouden jullie iets voor onze coöperatie willen doen en wel massaal willen stemmen op ons ! Het gaat om de provinciale vrijwilligersprijs.

Het compliment van Drenthe

Wij, de coöperatie De Brug, zijn een van de vijf genomineerden voor Hét compliment van Drenthe. De jury maakte deze selectie uit de honderd aanmeldingen.

Gedeputeerde Hans Kuipers: “Ik ben trots op alle vrijwilligers in Drenthe en ik feliciteer de vijf prachtige genomineerden van harte! Het zijn allemaal maatschappelijk betrokken organisaties die ieder op hun eigen manier aandacht hebben voor het thema ‘armoede’.

Deze vrijwilligers vormen vaak de stille motor van de Drentse samenleving, maar hebben zo’n belangrijke rol op het gebied van leefbaarheid en verbondenheid. Ik verwacht dat het voor de jury een lastige keuze gaat worden.”

Toch mooi dat wij deze nominatie hebben gekregen en ook super leuk voor onze vrijwilligers als waardering. Maar wij, De Brug, willen graag meer !! dus STEM a.u.b.. van 1 tot 15 november.

Dit kan via www.provincie.drenthe.nl/compliment.

Met Hét compliment van Drenthe zet de provincie vrijwilligers in het zonnetje en krijgen zij een kans om wat extra’s te doen met 3.000 euro voor een vereniging, club, initiatief of organisatie in Drenthe. 
In deze editie is er in het bijzonder aandacht voor het thema ‘armoede’ in welke vorm dan ook. Dit thema komt uit de Sociale Agenda Drenthe. Elk jaar komt een ander thema uit deze Agenda aan bod.

Op de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december wordt Hét compliment van Drenthe uitgereikt.

DUS GRAAG STEMMEN OP ONZE MOOIE COÖPERATIE DE BRUG !!!!