Computerwinkel Gasselternijveen opent binnenkort met nieuw concept.

Binnenkort in het nieuwe jaar heropent computerwinkel Gasselternijveen haar deuren. En het is niet alleen een heropening maar ook een uitbreiding met een nieuw concept.

Wellicht is het u opgevallen maar al enkele weken wordt er weer flink getimmerd en geklust in de computerwinkel van Swadon. Jesse Bertens, eigenaar van Swadon, had de winkel in het voorjaar met pijn in zijn hart moeten sluiten omdat de overige activiteiten van Swadon al zijn aandacht vereisten. Echter, Jesse kreeg van verschillende kanten te horen dat de computerwinkel node werd gemist. Om deze reden heeft hij gezocht naar nieuwe mogelijkheden om de computerwinkel opnieuw te openen. En die hij heeft hij gevonden.

In de toekomst wordt in de computerwinkel ook plek geboden aan stagiaires van verschillende regionale MBO-opleidingen. Deze studenten worden intern opgeleid en begeleid en zullen ook in de computerwinkel worden ingezet om klanten van deskundig advies en klantvriendelijke service te voorzien. Zo snijdt het mes aan twee kanten: inwoners van Gasselternijveen en omstreken hebben weer een computerwinkel waar ze advies kunnen krijgen, ICT-producten (van kabels tot laptops en printers) kunnen kopen en zelfs lege cartridges en kapotte lampen kunnen inleveren en studenten worden in hun eigen leefomgeving opgeleid tot toekomstige werknemers.

Maar, zo vertelt Jesse, we gaan niet alleen verder met de service en producten die onze klanten van ons gewend zijn. Nee, in de toekomst breiden wij onze dienstverlening nog uit en dat is de reden waarom wij nu flink aan het klussen zijn. Tegen de tijd dat wij de computerwinkel heropenen zullen wij hier meer over vertellen. Maar vooralsnog is het goede nieuws dat de computerwinkel in Gasselternijveen binnenkort wordt heropend.