Op 19 november organiseert ‘In het wilde weg‘ van 11:00 tot 14:30 uur een avontuurlijke herfst-kanotocht op de Hunze. Wij varen deze tocht vanuit Gasselternijveen en gaan het Torenveen verkennen. De ervaren gids van ‘In het wilde weg’ zorgt voor goede kano instructies, zodat ook de minder ervaren kanovaarders een fijne en veilige tocht beleven. Al peddelend beleef je de natuur op een wel heel intense wijze! Natuurlijk gaan we op zoek naar de bever en leer je bever-sporen te herkennen. Ook de otter zal zeker de revue passeren.

Halverwege de tocht maken we een kampvuur. Een korte workshop vuur maken, koffie, wildplukthee en een bannockbroodje op een vuurtje zijn allemaal onderdeel van het programma.

Wij werken met het ‘leave no trace’ principe. Wij laten geen rommel achter in de natuur en werken, om verstoring te voorkomen, alleen met kleine groepen.

Kan je op 19 november niet? Dan is er op 4 december ook nog een Herfst-Kanotocht waar jij je voor kan aanmelden!

Voor meer informatie en aanmelding via info@inhetwildeweg.nl of tel: 06-40148237

Na opgave ontvang je uitgebreide informatie over bijzonderheden en start locatie Gasselternijveen. Kosten voor de Herfst-Kanotocht €45,00 p.p.