Door omstandigheden is het er niet eerder van gekomen, maar graag stel ik me aan u voor.

Mijn naam is Henk Norbart en ik ben de directeur van de obs J. Emmens. In eerste instantie was dat als interim-directeur (1-12-2021 t/m 31-7-2022), maar sinds 1-8-2022 als directeur.
Ik heb een ruime ervaring in het onderwijs. Zo was/ben ik actief als leerkracht van alle groepen, bouwcoördinator, intern begeleider, directeur en interim-directeur.
Het is mijn passie om goed onderwijs voor de kinderen te realiseren. Dat heb ik de afgelopen jaren gedaan in Montfoort, Linschoten, Houten, Rolde en nu in Gasselternijveen.

Sinds het schooljaar 2022-2023 hebben we een nieuwe start gemaakt met de obs J. Emmens. Dat was nodig! We werken met professionele, bevlogen en hardwerkende personeelsleden in een zeer fijne sfeer. We zijn erg druk met de ontwikkeling van ons onderwijs en zijn trots op de resultaten die we boeken.
Mede dankzij de inzet van onze Medezeggenschapsraad en Ouderraad is er sprake van een positieve sfeer in school. Daar zijn we erg blij mee.
Sinds dit schooljaar werken we nadrukkelijker samen met DKC ’t Kompas. Dat gebeurt in een prettige sfeer. We hebben namelijk hetzelfde doel; goed onderwijs en leuke activiteiten verzorgen voor de kinderen in Gasselternijveen. Ook de Ouderraden en Medezeggenschapsraden van beide scholen werken samen.
Het is de bedoeling om de samenwerking de komende jaren verder uit te breiden, want samen kunnen we meer dan alleen!

Heeft u vragen of wilt u een keer kennismaken, dan bent u van harte welkom!
Aangezien ik om de dag op school aanwezig ben, is het verstandig om via directie.emmens@primah.org contact te zoeken.

Vriendelijke groet,

Henk Norbart