Aan alle inwoners van Gasselternijveen

Hierbij willen we jullie uitnodigen om op Koningsdag, 27 april a.s. mee te doen aan de Hap & Stap wandeltocht in en (net) rond ons dorp.

De wandeltocht begint bij De SPIL en gaat o.a. langs de Leerkamer bij de kerk, waar getrakteerd wordt op een lekke Syrisch hapje. Vervolgens gaat de tocht via natuurgebied de Oude Weer naar de molen, waar een lekkere pannenkoek genuttigd kan worden. Dan via het Hunzepark naar de voetbalkantine op sportpark De Hunze. Hier kan er op het terras een drankje gedronken worden en kan de liefhebber (actief) kennis maken met Walking Football (voetbal waarbij gelopen wordt en fysiek contact voorkomen moet worden).

Vervolgens gaat de tocht terug naar De Spil waar nog even nagebabbeld kan worden onder het genot van een drankje. Voor zowel De Spil als de voetbalkantine krijgt u een gratis consumptiebon aangeboden door Dorps-coöperatie de Brug en de hapjes onderweg worden u ook gratis aangeboden. De (eventuele) overige drankjes moet u zelf afrekenen.

Voor de inwoners die niet meer zo goed ter been zijn is het mogelijk een aangepaste en/of kortere route te volgen.

Omdat de wandeltocht op Koningsdag gehouden wordt stelt de organisatie drie leuke prijzen ter beschikking voor de wandelaar/groep die het mooist in Koningsdagsfeer uitgedost is.

Voor de kinderen kan de wandeltocht gecombineerd worden met een puzzeltocht met allerlei leuke opdrachten en vragen.

De wandeltocht begint om ca. 13:00 uur bij De Spil. I.v.m. de catering is het wenselijk dat jullie je voor 22 april a.s. aanmelden bij het Dorpsloket, info@dorpscoopdebrug.nl / 06-28359841 Ook kan er een briefje met naam, telefoonnummer en het aantal personen, in de brievenbus van De Spil gedaan worden.

Laten we er samen een gezellige middag van maken!