………en besparingstips
Dorpscoöperatie De Brug biedt huishoudens in Gasselternijveen een gratis warmte scan en besparingstips aan. Door de hoge gasprijzen en de urgentie van verduurzaming is het voor veel huishoudens noodzaak om actie te ondernemen.

U kunt zich opgeven voor een consult en/of een warmte scan. Met als doel inzicht krijgen in warmteverlies en het treffen van maatregelen om energie te besparen. ‘s Winters zijn de omstandigheden het beste voor een goed warmtebeeld. De coöperatie neemt contact met u op om een afspraak te plannen. Vervolgens komt er een lid van de werkgroep Energie langs om foto’s te maken. Naast het advies op basis van de warmte scan krijgt u energiebesparingstips.

Informatieavond
Op 23 november organiseert Dorpscoöperatie De Brug een gratis informatieavond over de actie. We bespreken de besparingstips, hoe de scan wordt gedaan en wat het kan opleveren. Ook komt een energiecoach vertellen over energie besparen.

Datum en tijd: 23 november, aanvang 20.00 uur
Locatie: De Spil, Ceresstraat 4, Gasselternijveen

Aanmelden
Om u aan te melden of voor meer informatie gaat u naar de website: www.dorpscoopdebrug.nl/actie. Of neem contact met ons op: info@dorpscoopdebrug.nl