U hebt ongetwijfeld gehoord dat er vanwege de coronacrisis grote tekorten ontstaan bij de Voedselbank en daarom roepen we uw hulp in. Omdat er ook in Gasselternijveen mensen aangewezen zijn op de Voedselbank, willen we graag de actie “Haakt u ook aan ?” beginnen.

In Gasselternijveen is een grote groep vrijwilligers begonnen met het haken van Klavertjes 4, waaraan een speld bevestigd wordt, zodat het als een mooie broche aangeboden kan worden.

De broche met het Klavertje 4 kost € 1,00 per stuk.

Er is voor een Klavertje 4 (een zeldzame mutatie van een Klavertje 3) gekozen, omdat het geluk brengt als je er een vindt of krijgt De vier blaadjes van het klavertje staan voor hoop, vertrouwen, liefde en geluk .. Dit wensen wij een ieder van u van harte toe!

U kunt de Klavertjes 4 via telefoon (06-28359841) of mail: info@dorpscoopdebrug.nl bestellen.

Het geld kunt u overmaken naar het bankrekeningnummer van de dorpscoöperatie: NL 45 RABO 0325 8888 84 o.v.v. Voedselbank

Binnen de gemeente Aa en Hunze worden bestellingen (na ontvangst van het geld) gratis thuis bezorgd. Buiten de gemeentegrens worden nadere afspraken gemaakt over de bezorging.

Wij werken met alle voorgeschreven hygiëne maatregelen.

Alle ingekomen klavertjes blijven minimaal 24 uur liggen voor ze (met handschoenen aan) verpakt worden.

We hopen dat u “aanhaakt” bij deze actie, waarvan de opbrengst in zijn geheel bestemd is voor de Voedselbank.

Wilt u met ons mee haken? Dan kunt u contact opnemen met Carla IJntema tel. 06-46338544

Er zijn al veel lieve mensen aan het haken geslagen!