Iedereen kan meedoen aan de fotowedstrijd die windpark Drentse Monden Oostermoer heeft uitgeschreven. Tot 23 mei kunnen foto’s worden ingestuurd rond het thema Wind. Elke deelnemer kan maximaal één foto insturen die wordt beoordeeld door een driehoofdige jury. Een selectie van 30 foto’s wordt op groot formaat afgedrukt en tentoongesteld.

Wind zorgt voor beweging, zorgt voor verandering en zorgt ook voor vooruitgang. Van het ruisen van riet of wind in de zeilen tot het opwekken van duurzame energie met windmolens. Alle invalshoeken zijn denkbaar. Aan fotografen de uitdaging daar iets bij te bedenken.
De fotowedstrijd is niet alleen bedoeld voor amateurfotografen. Iedereen kan meedoen. Foto’s kunnen zijn gemaakt met een fototoestel, maar ook met bijvoorbeeld een telefoon. De inzendingen moeten wel een bepaald formaat hebben zodat ze uitvergroot kunnen worden voor de tentoonstelling.

Jeugd
Inzendingen zijn mogelijk in twee (leeftijds)categorieën: jeugd (t/m basisschool) en iedereen die ouder is dan basisschoolleeftijd.

Meer informatie over de fotowedstrijd en de voorwaarden is te vinden op:
www.drentsemondenoostermoer.nl/fotowedstrijd