Groot feest afgelopen vrijdag 24 mei in de Spil ter ere van het 10 jarig bestaan.

Voor de leerlingen van de beide basisscholen werd onder schooltijd een springkussen/stormbaan geplaatst en de kinderen van SKID Kinderopvang werden getrakteerd op hun eigen jubileumfeest.

Om 17.00 uur was er voor genodigden en vertegenwoordigers van de verschillende gebruikersgroepen een receptie gevolgd door een warm buffet.

Om 19.30 uur werd er een Pubquiz georganiseerd waar mensen in grote getale op af kwamen. De zaal was vol!

De slimste mensen zaten in het team ‘Calm’ die de eerste prijs in ontvangst mocht nemen. Team ‘Homan’ ging met de tweede prijs aan de haal en team ‘Orsel’ was goed voor de derde prijs. Ook was er een poedelprijs die voor het team ‘Scheepvaartlaan’ was.

Na de Pubquiz vanaf 21.30 uur speelde Easy Rider  (Harm Deuring, Tieme Koops en Sieger van der Goot). Dit drietal vestigde zo’n 50 jaar geleden het legendarische wereldrecord plaatsjesdraaien in ’t Roem, de voorloper van de Spil.

Zij verzorgden een back tot the 60 ’s – 90 ’s show  waarbij de gasten zich prettig in het zweet konden dansen.

De vraag vanuit de organisatie was om verkleed te komen in de stijl van de tijd. Helaas waren er maar een klein aantal mensen die daaraan gehoor gaven, voor de organisatie daarom niet moeilijk om uit dit groepje de winnaars te kiezen voor de mooist verklede personen.

Prijzen mooist gekleed ’60-’90: Team Hatzmann de Jongens en de Wichter en Grietje Pot

Het was een zeer geslaagde en gezellige avond!