Met ingang van 1 november heeft De Spil twee coördinerend beheerders. Ze stellen zich aan u voor!


Hallo bewoners van Gasselternijveen/bezoekers van de Spil!

Mijn naam is Channe Rozema en ik ben een van de twee nieuwe beheerders. Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn collega beheerder en anderen de Spil nieuw leven in te blazen. Want wat een mooi dorpsgebouw!

Nou wie ben ik? Ik woon samen met mijn zoon van 10 nog in Sappemeer, maar in een of twee weken woon ik weer in Stadskanaal. Dat is mooi dichtbij de Spil.

Ik vind creatieve dingen leuk om te doen; van bakken tot klussen maar ga er ook graag op uit , alleen of met anderen. 

Mijn visie voor de Spil en mijn rol als beheerder is om van de Spil een plek te maken waar een ieder zich welkom voelt , waar ruimte is voor mooie nieuwe ideeën en saamhorigheid. Ik hoop dat bewoners van Gasselternijveen met plezier naar de Spil gaan komen en er leuke initiatieven ontstaan! 

Tot snel in de Spil! 

Channe Rozema


Ik ben Hans Toutenhoofd, uw nieuwe beheerder van De Spil. Mijn leeftijd is 56 jaar, ben getrouwd met

Karin en ik heb twee kinderen: Isa (17) en Thijs (13).

Ook onze mopshond Joep en katten Pien en Pip maken deel uit van het gezin.

Wij zijn woonachtig in Gieten.

Vanaf dinsdag 1 november mag ik mijn werkzaamheden oppakken in de Spil.  

Ik hoop hier, samen met mijn nieuwe collega Channe, een mooie invulling aan te geven.

Tot ziens in de Spil!

Hans Toutenhoofd