Onderstaand bericht kregen we van Jantje te Velthuis en we doen graag mee aan deze actie u ook?

“Hallo allemaal.

In de afgelopen 12 jaar werkzaam te zijn geweest in het voormalig Huize Ter Gast , komen er nieuwe bewoners.

Deze groep bewoners met een verstandelijke beperking komen binnenkort hier permanent wonen. Zoals wij allemaal hebben ook zij veel meegemaakt in de Coronatijd, mochten nergens heen, geen vakantie enz..

Om ze een warm welkom te heten in Gasselternijveen wil ik jullie vragen om een gunst, om ze op te vrolijken. Ik wil jullie vragen om een kaartje voor de nieuwe bewoners te schrijven en deze bij mij in de brievenbus te gooien (voor 10 oktober).

Ik zorg ervoor dat ze na de verhuizing, als alles weer een beetje tot rust gekomen is, overhandigd worden aan de nieuwe bewoners.

Ik hoop natuurlijk op veel kaartjes, maak er een mooi pakketje van als cadeautje van de bewoners van Gasselternijveen.

Ik maak er dan een leuke foto van die ik weer met jullie zal delen.

Ons adres is: J. te Velthuis, Hoofdstraat 89, 9514 BB in Gasselternijveen.

Mijn dank is alvast zeer groot🥰