Sinds een tijdje kunt u mij in Gasselternijveen tegenkomen. Na het vertrek van ds Frans de Boer ben ik als hulp-dominee/ hulp-pastor voor de protestantse gemeente Gasselternijveen werkzaam in beperkte tijd. Met de kerkenraad is afgesproken dat ik beschikbaar ben voor het  crisis pastoraat. Dat is een zwaar woord , maar ik denk dan aan alle mogelijke  momenten/ korte of lange perioden/ waarin ons leven voor  een keuze staat, dan wel wij een keuze moeten maken. Ziekte, ongeval, de ouderdom met alle mogelijke  beperkingen van het lichaam en noem maar op vragen om keuzes. Waar mogelijk ben ik aanwezig bij gebeurtenissen in het dorp.

Ik woon in Nieuw-Buinen, waar mijn vrouw predikant is. Zelf ben ik inmiddels met emeritaat (pensioen) en zet me graag in voor het gemeentewerk waar dat kan.  Ik ben actief predikant geweest in enkele gemeenten, heb les gegeven op een middelbare school en in het HBO onderwijs voor theologie.

De vragen van het leven, de omstandigheden waar je als mens in terecht kunt komen zetten ons leven  geregeld onder druk. Wanneer ik  op die momenten iets voor u kan betekenen dan doe ik dat graag.
Mogelijk ontmoeten we elkaar binnenkort in het dorp en anders kunt u via de ouderlingen laten weten dat u mij wilt spreken.

Een hartelijke groet en graag tot ziens.