Mijn naam is Carin de Jonge en ik ben werkzaam als consulent mantelzorg bij Impuls. Als consulent mantelzorg zorg ik voor informatie, advies, registratie en ondersteuning van alle mantelzorgers in de gemeente Aa en Hunze. Dus zowel voor volwassen mantelzorgers vanaf 18 jaar als ook voor jonge mantelzorgers tot 18 jaar.

Iedereen met vragen over mantelzorg kan bij mij terecht en ik wil graag in contact komen met mantelzorgers jong en oud om ze te ondersteunen als daar behoefte aan is.

Ook ben ik op zoek naar vrijwilligers in Gasselternijveen en omstreken die een mantelzorger willen ondersteunen door af en toe hun zorg taken even over te nemen. Ook daarvoor kunt u zich bij mij aanmelden.

Bereikbaarheid consulent mantelzorg:

Iedere 1e en 3e dinsdag van de maand heb ik inloopspreekuur in de SPIL van 9.30 tot 10.30. Daar kunt u terecht voor uw vragen rond mantelzorg , voor ondersteuning of voor registratie als mantelzorger bij impuls voor het mantelzorg compliment. Maar u mag ook langskomen voor advies of gewoon voor een praatje.

Naast het inloop spreekuur ben ik ook bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag via e-mail: dejonge@impuls-welzijn.nl of telefonisch via 06 11517036

Ik hoop snel kennis met u te maken en hoop de juiste ondersteuning te kunnen bieden aan de mantelzorgers in Gasselternijveen die daar behoefte aan hebben.