De Dagwinkel, van ondernemer Henk Hoeve, bestaat al weer vier jaar en het is inmiddels een traditie dat dit jaarlijks wordt gevierd met scherpe aanbiedingen en een bloemetjesmarkt.

Deze bloemetjesmarkt is van donderdag 6 tot en met zondag 9 mei, de week voor Moederdag. En wat is er mooier dan moeder te verwennen met mooie perkplantjes? “We zijn ontzettend blij dat het goed gaat”, zegt Hoeve “en dat de winkel levensvatbaar is op de manier zoals wij het doen.”

“Naast altijd leuke aanbiedingen bij de Dagwinkel zijn we er een slijterij, een cadeauwinkel en een Dagvoordeel drogist bij begonnen en bieden we op deze manier een redelijk compleet aanbod aan. De komende jaren gaan we de supermarkt nog meer uitbreiden met vers en vorig jaar is de supermarkt ook begonnen met elke dag vers brood bakken. Dit wordt op een traditionele manier gedaan met deegstukken die in een rijskast gaan en daarna gebakken worden in de eigen ovens. Wij merken dat steeds meer klanten ons brood ontdekken”, zegt Hoeve “en proeven hoe zo’n vers en ambachtelijk product wij maken.”

Wij hebben nog grootse plannen met de winkel en Hoeve is bezig met plannen voor vers belegde broodjes service, kant en klare maaltijden. Ook zijn we druk bezig met het voorbereiden van een interne verbouwing dus hoeft Gasselternijveen volgens Hoeve er niet bang voor te zijn om weer zonder supermarkt verder te moeten zoals vier jaar terug. Dat heeft volgens de ondernemer het dorp ook aan zich zelf te danken door ons regelmatig te bezoeken, waarvoor wij iedereen hartelijk bedanken.

Bron: Weekin weekuit