Heb jij dat ook wel eens, dat je niet goed in je vel zit en daardoor even of langer uit balans bent. Vind jij het soms moeilijk om weer in balans te komen? Wil je ook dat hier minder taboe op rust, zodat je er makkelijker over kunt praten?

Of misschien ken je iemand in jouw omgeving die uit balans is en die je graag zou willen helpen, maar je weet niet hoe.

Kom dan op 23 oktober a.s. om 19.30 uur naar de Spil om hier met elkaar over te praten.

Contactpersonen:

Carla IJntema, tel: 06-46338544

Thessa Weisbeek, tel: 06-5315091

“Onbalans; ik ken, herken en erken dat gevoel. Drie jaar geleden raakte ik uit balans. Ik heb geleerd er over te praten en mijn gevoel te delen. Ik heb ervaren hoe belangrijk dat voor mij was en is. Ik heb activiteiten ontdekt die mij positieve energie geven. Dit heeft mij geholpen om weer in balans te komen.
Ik heb professionals bereid gevonden om samen met ons in gesprek te gaan over dit thema. Wil jij hier bij zijn? Ik hoop op veel ervaringsverhalen en
dat we met elkaar in gesprek gaan met als doel psychische kwetsbaarheid bespreekbaar te maken. Alleen luisteren op deze avond mag natuurlijk ook!
Ik heb twee mensen bereid gevonden die hun verhaal en ervaringen met ons willen delen en de professionals hebben nuttige informatie.
Ik hoop je te ontmoeten!
Hartelijke groet, een dorpsbewoonster”