Als donateur of vrijwilliger draag je bij aan honderden projecten die ervoor zorgen dat kinderen met én zonder handicap samen kunnen spelen, leren en sporten. 

Ook dit jaar is er in Gasselternijveen weer een record gebroken. De opbrengst met de collecte was maar liefst € 616.18 en met de QR code is nog een bedrag van € 22.00 opgehaald. Al met al een mooie opbrengst voor de stichting Het gehandicapte Kind.

Dank voor alle collectanten die dit jaar weer hebben gelopen!

Al een groot aantal jaren is Ank van der Meulen de drijvende kracht achter de organisatie in Gasselternijveen. Als organisator was zij de spil van de collecte in het dorp. Ze zorgde ervoor dat iedereen de benodigde materialen ontving, zoals de collectebus, vaak met een kleinigheid als dankjewel voor de collectant. Na afloop zorgde ze voor een goede financiële afwikkeling: de bussen in ontvangst nemen, tellen met een tweede persoon van het geld en storten bij de bank.

Ze zou dit nog graag heel veel jaren willen doen maar uit gezondheidsoverwegingen moet ze hiermee stoppen. Langs deze weg wil ze dan ook iedereen hartelijk bedanken voor de goede samenwerking al die jaren!

Als er nog mensen zijn die het stokje van haar over willen nemen? Graag contact op nemen met Lisette Voortman op telefoonnummer 06-52598762

Onze droom: geen kind zonder vriendjes

Je bent maar één keer jong. Elke dag die een kind eenzaam doorbrengt is er één te veel. Samen met jou zorgen we dat kinderen met een beperking opgroeien in contact met leeftijdgenootjes – met en zonder handicap. Dat ze samen spelen, leren en sporten.