Onze Anda gaat met pensioen. Per 1 april is ze gestopt als coördinerend beheerder van de Spil en is ze opgevolgd door Albertha Ottevanger.

Het succes van de Spil is vanaf de opening in 2014 met enorm veel enthousiasme, inzet en passie van Anda gegroeid tot de bruisende en dynamische ontmoetingsplek die het nu is. Hier kunnen de gebruikers terecht voor steun, een luisterend oor, een kop koffie, beoefening van zijn/haar werk en het uitoefenen van ieders hobby. 

Met recht is Anda de spil in- en van de Spil.

Namens alle gebruikers, vrijwilligers en het bestuur bedanken we Anda voor haar tomeloze inzet voor de Spil. Zonder haar inzet was de Spil niet tot het succes geworden wat het nu is!

Anda is niet zo van in de belangstelling staan en van afscheid nemen. Ze heeft aangegeven geen receptie of een afscheidsbijeenkomst te wensen die enkel om haar afscheid draait.  Dat respecteren we uiteraard. Toch komt er nog een moment dat we hier op een goede manier bij stil zullen staan, dit volgt later. Anda zelf heeft op een goede manier haar werk en de contacten afgesloten en is haar kennis aan de nieuwe beheerder aan het overdragen.

Vanuit alle gebruikers en het bestuur bedanken we Anda enorm voor haar inzet en werk voor de Spil en wensen haar fijne en goede pensioenjaren toe! En Albertha wensen we uiteraard veel plezier en succes met haar nieuwe uitdaging.

Bestuur MFC de Spil.