Hallo.

Wij hadden weer een mooie agrarische dag gehad. Anda ging mij om half acht ophalen, daarna Herma en daarna Wilma. Wij moesten om kwart voor acht bij de Spil zijn. Wij zijn om kwart over acht vertrokken naar Hoogeveen. Wij waren met vijf auto’s en gingen over Emmen.

We waren tegen tien uur bij Gasterij de Molenhoeve. We kregen eerst een groen armbandje en daarna koffie of thee met een lekker plakje cake, en de voorzitter van Drenthe ging ons welkom heten.

We gingen eerst naar een akkerbouwer die had ook heel wat varkens en zette ook nog een nieuwe stal. Die Geert kon mooi vertellen. Hij had ook nog olie gemaakt waar wij ook een flesje van kregen.

Daarna gingen we naar de kalverstraat, Wolters-Veldink die hebben vlees van kalveren. Het was daar erg leuk. Er was ook een camping bij.

Hierna was het tijd voor onze lunch en gingen we weer naar de Molenhoeve. Dat was erg goed verzorgd. We waren erg goed zat geworden. Er was soep en bruin en wit brood en nog veel meer lekkere dingen.

We moesten om half twee weer in de bus zitten. Daarna gingen we naar een ijsmakerij in Fluitenberg die heet Sonneclaer. Hij had wel vijftig smaken en we kregen ook nog een lekker ijsje.

Daarna gingen we door naar Landgoed Welgelegen in Koekange. Daar waren twee dochters en hun moeder. Ze hadden paarden en de moeder had heel veel blikken verzameld. Hierna gingen we weer met de bus naar Hoogeveen. Het was inmiddels kwart over vier en we kregen nog een kop koffie of thee.

Toen weer terug naar huis met ons flesje olie

Ik vond het een geweldig mooie dag en wil iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt, ik heb genoten!

Groetjes, Dina Lap.