Donderdag 23 mei a.s. is het alweer 10 jaar geleden dat voormalig wethouder Harry Dijkstra MFC de Spil (in een heuse hoogwerker) officieel opende. Dat heuglijke feit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom organiseren we op vrijdagavond 24 mei a.s.  voor het dorp een groot feest in de Spil

Voor de leerlingen van de beide basisscholen wordt onder schooltijd een springkussen/stormbaan geplaatst. De kinderen van SKID KInderopvang worden getrakteerd op hun eigen jubileumfeest.

Om 17.00 uur is er voor genodigden en vertegenwoordigers van de verschillende gebruikersgroepen een receptie gevolgd door een warm buffet.

Om 19.30 uur beginnen we met een Pubquiz (inloop vanaf 19.00 uur)

vanaf 21.30 uur zal Easy Rider  (Harm Deuring, Tieme Koops en Sieger van der Goot), dat al weer 50 jaar geleden het legendarische wereldrecord plaatsjesdraaien  vestigde in ’t Roem, de voorloper van de Spil, een back tot the 60 ’s – 90 ’s show verzorgen, waarbij het fijn is dat de bezoekers in de dresscode van die jaren komen.

De deelname aan de pubquiz is gratis, maar er kunnen max. 25 groepen van 4 of 5 pers. meedoen. De deelname wordt bepaald op volgorde van ontvangst van de aanmeldingen bij het Dorpsloket:

info@dorpscoopdebrug.nl / 06-28359841.

(Bij de opgave moet ook vermeld worden of het muziekfeest bijgewoond wordt.)

De entree bij de back tot the 60 ’s – 90 ’s show is ook gratis, maar belangstellenden moeten wel een kaartje bestellen. Opgave is mogelijk t/m 17 mei a.s.

De entreekaartjes voor beide festiviteiten kunnen van maandag 20 mei t/m donderdag 23 mei a.s. opgehaald worden in de Spil.

Namens bestuur MFC de Spil,

met vriendelijke groet,

Piet Wolters